Om Foreningen

Langå jagtforening er en forening med ca 500 medlemmer og egen klubhus, som ligger på vores flugtskydningsbane, som er åben 9 måneder om året.

Hovedparten af vore aktiviteter foregår i og omkring klubhuset.

Foreningen ser startet i 1932, som en lokalforening under Landsjagtforeninge. Ved sammenlægningen af de 3 forbund i 1992 blev vi en del af Danmarks Jægerforbund.

Som medlem af Langå jagtforening bliver du også medlem af Danmarks Jægerforbund, vi optager ikke medlemmer kun som "Lokale medlemmer". Et medlemskab af Langå Jagtforening er også et medlemsskab af Danmarks Jægerforbund. Er du medlema af Danmarks Jægerforbund gennem en anden jagtforening, kan du naturligvis tegne et Ekstraordinært medlemskab.

Vi er også medlem af Dansk Flugtskytte Union, så vore medlemmer kan deltage i skydekonkurrencer.